2019-02-08 15:02Pressmeddelande

Ännu en debutant nominerad till Storytel Awards!

Dagen du forstorde allt som ljudbokDagen du forstorde allt som ljudbok

Andra året i rad blir en av bokförlaget Vox by Opals debutanter nominerad till det prestigefyllda priset Storytel Awards. 2018 nominerades Papperssjälar av Emma Johansson, vilket var en av de första böckerna som Vox gav ut. Förlaget, som endast ger ut böcker för unga vuxna, startade 2017.

Våren 2018 släpptes debuten Dagen du förstörde allt av Linnea Dahlgren som genast blev en succé. Boken omskrevs både i tidningar och hyllades i bloggar. Första upplagan sålde snabbt slut och nu finns titeln som pocket, e-bok och ljudbok. Ljudboken är inläst av Asta Kamma August.

Linnea Dahlgren är från Skåne och vid sidan av skrivandet studerar hon till bibliotikarie i och arbetar som biblioteksassistent.

Storytel Awards är galan för ljudboksbranschen och priset som hyllar ljudboken. De blickar tillbaka på årets bästa ljudboksupplevelser och hyllar författare och inläsare i fyra kategorier. Galan där de slutliga vinnarna utses äger rum den 4 april 2019.


Om Vox by Opal

Vox ger ut böcker som förtjänar en egen röst, för ungdomar och unga vuxna. Böcker som känns, som man inte kan sluta läsa men inte vill ska ta slut. Vi är ett imprint till Bokförlaget Opal.


Kontaktpersoner

Anja Eriksson
Förläggare
Anja Eriksson