2018-02-28 12:45Pressmeddelande

Ung debutant firas på Garaget i Malmö

Linnea Dahlgren studerar till bibliotekarie och har tidigare läst på författarlinjen i Lund. Nu debuterar hon med en gripande roman för unga vuxna, Dagen du förstörde allt.

Den 12 mars är det äntligen dags för Dagen du förstörde allt att visas upp för allmänheten för allra första gången. Då äger releasefesten för boken rum samtidigt som den även ställs upp på hyllorna hos boklådor och bibliotek.
Releasen på Garaget i Malmö är ett öppet event där alla är välkomna att fira Linneas debut. Ett samtal mellan Linnea och Lio Fridmar äger rum kl. 18.30 och därutöver bjuds det på fika och tipspromenad. Och självklart böcker till releasepris!

Dagen du förstörde allt handlar om förlusten av en nära vän och att bearbeta sorgen för att själv kunna leva. Det är en finstämd och gripande berättelse om sorg, vänskap och kampen för att leva vidare.

Linnea är 27 år och kommer från Helsingborg där hon även arbetar som bibliotikarieassistent. Hon bor numera i Malmö.

 

 


Om Vox by Opal

Vox by Opal är ett imprint till Bokförlaget Opal. Vi ger ut böcker för ungdomar och unga vuxna. Böcker som känns, som man inte kan sluta läsa men inte vill ska ta slut.


Kontaktpersoner

Anja Eriksson
Förläggare
Anja Eriksson